“Als je topsport wilt spelen, ga je hier veel bereiken”

Salesman Martijn runt zijn eigen winkel

Scroll for more
Work hard, play hard. Het perfecte credo voor STAR, maar ook de lijfspreuk van Key Accountmanager Energy Martijn. Salesman, noemen ze hem ook weleens. Al doe je deze ‘relatiebouwer’ daarmee te kort. “Ik sta naast onze opdrachtgevers en kom ze niet zomaar wat verkopen. Mijn job gaat veel meer over vertrouwen”, beschouwt Martijn. Om het daarna vooral over investeren in de lange termijn te hebben. Hoe hij zich binnen één jaar samen met STAR ontwikkelt?

“Kom je hier binnen, dan gaat alles ineens een paar keer sneller!” Met die treffende zin omschrijft Martijn zijn allereerste indruk van STAR. Met meerdere opleidingen achter de rug en flink wat accountant ervaring in de technische sector, is hij die jonge en energieke sfeer bij STAR nog niet gewend. Dat duurt niet lang. Martijn voelt zich hier als een vis in het water en zwemt al gauw op hoog tempo mee: “Al mijn collega’s zijn gepassioneerd en willen er wat van maken. De mindset van ‘nieuwe dag, nieuwe kansen’ leeft hier echt. Ja, dat past bij mij.” 

Iedereen wil bijdragen aan de organisatie

Je eigen winkel runnen

Martijn zet ‘m vanaf dag één in de hoogste versnelling. Zet graag een stapje extra. Omdat hij ook weet dat die inzet wordt gezien. En wordt beloond. “Natuurlijk krijg je bij STAR leuke dingen, mooie reisjes en gezellige uitjes. Dat is genieten. Maar wat ik nog belangrijker vind, is dat je de kans krijgt je eigen winkel te runnen!” Kortom, Martijn voelt de vrijheid én verantwoordelijkheid om zijn functie op eigen wijze in te vullen. Maar tijdens het runnen van ‘zijn winkel in de energiesector’ kan Martijn wel altijd bouwen op de expertise van collega’s en managers. Het zorgt voor wederzijds vertrouwen en uiteindelijk zelfs voor een verdubbeling van opdrachtgevers. “Het komende jaar ga ik die verdubbelaar weer inzetten”, belooft de accountmanager gretig.

We gunnen elkaar het succes

Top of mind

Het gezicht van STAR. Dat is Martijn als Key Accountmanager Energy voor veel opdrachtgevers in de energiesector. Een gegeven waar hij heel bewust mee omgaat: “Ik kom niet iets halen, ik kom iets brengen. Ik wil een relatie opbouwen, een relatie van vertrouwen. Dat is veel meer waard dan zomaar even een specialist plaatsen.” Je zou dus kunnen zeggen dat Martijn ‘vanuit de opdrachtgever denkt’ en ‘naast hen gaat staan’. Natuurlijk om een goede band op te bouwen, maar ook met een langetermijndoel. “Als ik een opdrachtgever nu vrijblijvend help, weet ik dat als hij straks in de energietransitie terechtkomt en moet opschalen, ons ook weet te vinden.” Top of mind blijven, noemen ze dat. Martijn, dat is een top-of-mind-kind-a-guy.

We werken niet met profielen, maar met mensen

Bijdragen aan de energietransitie

Het moet anders. Ook Martijn is daarvan overtuigd. En hoe mooi is het dan als je vanuit je baan aan die verandering kunt bijdragen? Precies. Het zorgt ervoor dat Martijn met plezier naar zijn opdrachtgevers toe gaat en het geeft zijn intrinsieke motivatie een flinke boost. “Ik wil er met STAR voor zorgen dat wanneer de energietransitie in de volgende fase komt, er ook voldoende direct inzetbare specialisten zijn”, deelt Martijn zijn missie. Om daaraan toe te voegen: “Om alles te realiseren, heb je enorm veel mensen nodig. De juiste mensen. Wij hebben ze!”

// STAR verhalen

Welk succesverhaal voeg jij toe?

Leer je toekomstig collega's en hun verschillende carrières bij STAR alvast beter kennen.

Lees alle verhalen

Waardering en vertrouwen, dat voel ik hier honderd procent

Je kunt bij STAR ook starten met minder ervaring

In deze job komt voor mij echt alles samen

Je durft hier echt iedereen aan z’n jasje te trekken

Ik voel bij STAR de dynamiek van een creatief bureau

Ik zocht doorgroeimogelijkheden en heb die bij STAR gevonden

Heb je echt die drive, dan krijg je hier alle mogelijkheden

Toon jij als STAR teamlid effort, dan krijg je dubbel rendement

Iedereen werkt hier hard, maar we worden ook keihard beloond

Je moet gaan voor de vacature én voor het bedrijf

Daarom werken bij STAR.

STAR connect. We matchen technische specialisten met projecten. We verbinden talenten met kansen. We investeren in jou, lopen samen voorop en vieren onze successen. Zo werken we vandaag aan morgen. De succesformule van onze organisatie zit in: weten wat er speelt in de energietransitie, altijd vooroplopen en toch gewoon jezelf blijven. Met honderden talenten op verschillende internationale STAR kantoren. Ruim 60.000 technische specialisten in het netwerk. En de 20 grootste spelers in de energietransitie als opdrachtgever. Altijd gaan voor dé nr. 1 match. Zodat jij straks de hoofdrol speelt in de toekomst van techniek en mens. Volle kracht vooruit!

De toekomst? Jij gaat het maken met STAR. Want een baan maakt veel mogelijk, maar jij maakt het verschil. Dus bouw hier vanaf vandaag aan je skills, netwerk en carrière. Aan jezelf. Als professional, als Key Accountmanager en als mens. Snel, samen en sociaal. Want targets halen is bij ons mensenwerk. Geen koude cijfers. Wel warme contacten. Daar zijn we marktleider in. Maar als je de lat zo hoog legt, moet je dat ook belonen. Dat doen we. ‘Work hard, play hard’, is een veelgehoord motto. Zo bouwen we bij STAR vandaag aan morgen. Daarom zeggen we: dromen mag, als je ze daarna maar waarmaakt.

// STAR vacatures

Wat wordt jouw STAR verhaal?

Bekijk al jouw kansen
// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.