“Iedereen werkt hier hard, maar we worden ook keihard beloond”

Randy, motor van de financiële administratie

Scroll for more
In oktober ‘22 vertrekt Randy via de voordeur van een groot theater om vervolgens bij het kantoor van STAR binnen te wandelen. Hier zit de financieel administratief medewerker nog steeds helemaal op z’n plek. Op de afdeling, waar zo’n twintig mensen actief zijn, is hij met zijn drieëndertig levensjaren zelfs één van de meest ervaren krachten in de groep professionals. De geboren Oosterhouter prijst de kwaliteiten van zijn collega’s, maar heeft een nog grotere bewondering voor de menselijke kant van zijn werkgever: “Werken is belangrijk, maar ik heb ervaren dat STAR de mens achter werk nóg belangrijker vindt.”

Wanneer je zeven jaar actief bent in de theaterwereld, ken je deze wereld van haver tot gort. De grootste verschillen met de STAR-wereld? “In het theater draait alles enkel om cultuur, bij STAR draait het juist om bedrijfscultuur. Ook zijn de prikkels verschillend: in het theater is een voorstelling voor tien mensen ook een voorstelling, bij STAR werkt dit anders.” Als illustrerend voorbeeld: de jaarlijkse races waar hij met zijn team aan meedoet. Tijdens die race wordt er een doel gesteld en werkt ieder STAR-team daar keihard naartoe. In de jonge bedrijfscultuur werken dit soort incentives voor Randy hartstikke goed: “Plezier en keihard werken gaan hier samen. Zo blijf je fit en ambitieus.”

Je bent bij STAR echt part of the team

Werk-privé balans

De jonge vader van twee zoons werkt hard, zowel bij STAR als buiten zijn werkomgeving. Naast dat het zorgen voor twee jonge kinderen al uitdagend kan zijn, is Randy ook mantelzorger voor zijn vader. “Daar krijg ik alle ruimte voor en het feit dat STAR daar oog voor heeft, is iets wat ik onwijs waardeer.” Op zondag kijkt hij graag naar zijn favoriete voetbalclub in het rood-wit: Ajax. Dat voetbal een passie is, is een understatement te noemen.

Wanneer alles onder de streep helemaal klopt, geeft dat een kick

Helemaal op z’n plek

Gretig. Energiek. Sociaal. Drie woorden die wat Randy betreft passen bij de ideale finance collega in spé. “Maar misschien komt secuur werken nog wel bovenaan die lijst. Want wanneer alles onder de streep helemaal klopt, geeft dat een kick”, voegt Randy toe. “Op dit moment doe ik de verkoopfacturatie voor STAR Duitsland en België.” En als het aan Randy ligt, blijft hij dit de komende jaren nog doen. Hij zit helemaal op zijn plek en prijst de cultuur in het kantoor te Breda: “Wie je ook bent en hoe je er ook uitziet, je bent bij ons echt part of the team!”

// STAR verhalen

Welk succesverhaal voeg jij toe?

Leer je toekomstig collega's en hun verschillende carrières bij STAR alvast beter kennen.

Lees alle verhalen

Daarom werken bij STAR.

STAR connect. We matchen technische specialisten met projecten. We verbinden talenten met kansen. We investeren in jou, lopen samen voorop en vieren onze successen. Zo werken we vandaag aan morgen. De succesformule van onze organisatie zit in: weten wat er speelt in de energietransitie, altijd vooroplopen en toch gewoon jezelf blijven. Met honderden talenten op verschillende internationale STAR kantoren. Ruim 60.000 technische specialisten in het netwerk. En de 20 grootste spelers in de energietransitie als opdrachtgever. Altijd gaan voor dé nr. 1 match. Zodat jij straks de hoofdrol speelt in de toekomst van techniek en mens. Volle kracht vooruit!

De toekomst? Jij gaat het maken met STAR. Want een baan maakt veel mogelijk, maar jij maakt het verschil. Dus bouw hier vanaf vandaag aan je skills, netwerk en carrière. Aan jezelf. Als professional, als Finance expert en als mens. Snel, samen en sociaal. Want targets halen is bij ons mensenwerk. Geen koude cijfers. Wel warme contacten. Daar zijn we marktleider in. Maar als je de lat zo hoog legt, moet je dat ook belonen. Dat doen we. ‘Work hard, play hard’, is een veelgehoord motto. Zo bouwen we bij STAR vandaag aan morgen. Daarom zeggen we: dromen mag, als je ze daarna maar waarmaakt.

// STAR vacatures

Wat wordt jouw STAR verhaal?

Bekijk al jouw kansen
// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.