Over STAR? Bij STAR gaat het juist over jou!

Wij matchen technisch specialisten met grootse projecten. We verbinden talenten met kansen, investeren in mensen en lopen samen voorop in de energietransitie. Grenzenloos. Zo werken we vandaag aan morgen. Dat zijn wij. Wat doe jij?

Scroll for more
// wat morgen nodig is?

Topspecialisten laten shinen in de energietransitie.

De energietransitie. Het is dé maatschappelijke opgave van dit moment. In alle sectoren waar wordt gewerkt aan oplossingen voor die opgave, zijn sterspelers van STAR actief. Wij matchen specialisten aan grootste technische projecten en dragen zo samen iedere dag bij aan het versnellen van de energietransitie. Wij gaan de uitdaging aan!

Hoe we dat precies doen? We brengen opdrachtgevers, projecten en specialisten samen. Zetten ons in voor marktleiders in technische sectoren en kennen ruim 60.000 specialisten in heel West-Europa. Dit doen wij als Star Specialists. Noem het gerust projectdetachering. Of bemiddelen van technisch personeel. Wij noemen het vooral: vandaag werken aan morgen.

STAR is work hard...

Dit is waar het nu en straks gebeurt.

Topspecialisten matchen met projecten van marktleiders in de energietransitie. Klinkt nogal technisch hè? Daarom zeggen wij het liever zo: wij investeren in talent, zodat ook jij straks een hoofdrol speelt in de duurzame toekomst van techniek en mens. En bij STAR doen we dat op de STAR manier: met oprechte aandacht voor teamwork én persoonlijke groei.

Mooie woorden, maar hoe ziet zoiets er in de praktijk uit? Vanuit meerdere kantoren in Europa werken honderden STAR-medewerkers aan het matchen van specialisten met projecten. In een one-of-a-kind werkcultuur waar we best trots op zijn. Waarin goed voor mensen wordt gezorgd: je onboarding is geregeld, een buddy staat klaar en je volgt goede trainingen. Wat dacht je van stevige vakinhoudelijke trainingen en fijne persoonlijke coachingsessies? Precies.

Past onze work-hard-play-hard mentaliteit bij jouw ambitie? Dan investeren we graag in jou. Of je nu veel ervaring hebt of nog niet. Of je cv nou een perfecte fit is of je juist voor die carrièreswitch kiest. Jouw talent, jouw drive, doet ertoe. Daarom doen we er alles aan om je te laten groeien. Als professional. Als teamplayer. Als mens. Want een baan maakt veel mogelijk, maar jij maakt het verschil. Join the mission.

Onderdeel van The Specialist Group

STAR is onderdeel van The Specialist Group. Alle labels van deze groep helpen bedrijven en industrieën op weg naar een duurzame toekomst. Met de inzet van technische specialisten op projectbasis bedient The Specialist Group meer dan 350 klanten in de energie, chemie, infrastructuur, duurzame energie en life sciences sectoren. We zijn er trots op dat de meeste van onze specialisten betrokken zijn bij de energietransitie in Europa. Samen gaan we deze lange-termijn uitdaging aan!

// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.