“Heb je echt die drive, dan krijg je hier alle mogelijkheden”

Compliance & Legal Executive Kirsten grijpt alle kansen

Scroll for more
Opleidingen, cursussen en specialisaties. Kirsten pakt alle kansen die STAR biedt om zich in vier jaar tot lead van haar team te ontwikkelen. Omdat ze niet voor niets een grote carrière switch maakte. Omdat ze nu weet wat ze wil: samen met haar team zorgen dat alles bij STAR tot in de puntjes is geregeld. Van contracten, wet- en regelgeving tot advies over de energietransitie. Want, zo zegt Kirsten: “Ik heb de eagerness om alles tot in detail uit te zoeken en me eigen te maken. Daarvoor heb ik bij STAR alle kansen gekregen!” Die kansen grijpt Kirsten dan ook met beide handen. En niet alleen in Nederland.

De functie Compliance & Legal Executive doet misschien niet bij iedereen een belletje rinkelen. Maar doortastend als ze is, durft Kirsten haar baan helder samen te vatten: “We zijn verantwoordelijk voor alle contracten van externe specialisten en de contracten met opdrachtgevers.” Betekent dat alleen maar contracten typen? Zeker niet. Kirsten zorgt dat ze samen met haar team altijd up-to-date is van alle nieuwe regelgeving, zorgt dat milieuwetgeving wordt nageleefd en adviseert graag over de juridische aspecten van de energietransitie. Klinkt saai. “Echt niet! Deze sector staat nooit stil. Ons vak verandert bijna elke dag en je bent constant aan het innoveren”, countert Kirsten.

Waarom ik ben waar ik nu ben? Ik zag en greep mijn kans, en natuurlijk omdat ik dit écht graag wil

Spannend speelveld

“Als een consultant een specialist plaatst, dan gaan wij keihard aan de slag”, legt Kirsten uit. “Mag die specialist bijvoorbeeld wel in die functie werken? Welk contract bieden we aan? Zijn alle zaken met de opdrachtgever afgestemd?” Vragen die soms ook voor een spannend speelveld zorgen: “We willen het juridisch perfect doen, maar er is ook altijd een commercieel belang. Die twee wil je bij elkaar brengen. En ja, dan moet je wel echt je vrouwtje staan.” Natuurlijk is een berg aan vakkennis dan belangrijk, maar ook de pedagogische achtergrond van Kirsten is handig. “Je hebt mensenkennis nodig. Soms om grenzen op te rekken, soms om iedereen juist dichter bij elkaar te brengen”, weet de bevlogen Compliance & Legal Executive van STAR.

Je moet ook wel je
vrouwtje staan

We hebben elkaar nodig

Ze is lead van haar team. Maar vooral ook onderdeel van haar team. Een hecht team dat, net als de rest van STAR, graag inzet op groei. Waar je als toekomstig teamlid van Kirsten aan wil voldoen? “We zijn super hecht en hebben elkaar nodig. Je moet dus wel een teamplayer zijn.” Het liefst een teamplayer die zichzelf durft te zijn, van strakke processen houdt en vooral heel graag wil. Want, zo zegt Kirsten: “Je kan super slim zijn, maar als je de drive niet hebt, kom je ook niet verder. Ik vind het vooral belangrijk dat je verder wilt komen in wat je leuk vindt. Met opleidingen, cursussen of eigen onderzoek. Bij STAR krijg je die ruimte!”

Kleine successen groots vieren

Ook als Compliance & Legal Executive stel je samen met collega’s teamdoelen. Doelen als: zoveel mogelijk plaatsingen wegwerken binnen 24 uur of zorgen dat sales die ene grote klant binnenhaalt. Maar wat doe je als dat lukt? Hoe vier je dat succes wat voor anderen niet direct zichtbaar is? “Als alles juridisch helemaal rond is, dan zijn we het meest trots! Dan zit een etentje, cadeautje of feestje er op z’n tijd sowieso wel in. Maar het belangrijkste blijft de oprechte aandacht voor elkaar”, vertelt Kirsten, eager om in haar toekomst bij STAR nog meer successen te vieren.

// STAR verhalen

Welk succesverhaal voeg jij toe?

Leer je toekomstig collega's en hun verschillende carrières bij STAR alvast beter kennen.

Lees alle verhalen

Daarom werken bij STAR.

STAR connect. We matchen technische specialisten met projecten. We verbinden talenten met kansen. We investeren in jou, lopen samen voorop en vieren onze successen. Zo werken we vandaag aan morgen. De succesformule van onze organisatie zit in: weten wat er speelt in de energietransitie, altijd vooroplopen en toch gewoon jezelf blijven. Met honderden talenten op verschillende internationale STAR kantoren. Ruim 60.000 technische specialisten in het netwerk. En de 20 grootste spelers in de energietransitie als opdrachtgever. Altijd gaan voor dé nr. 1 match. Zodat jij straks de hoofdrol speelt in de toekomst van techniek en mens. Volle kracht vooruit!

De toekomst? Jij gaat het maken met STAR. Want een baan maakt veel mogelijk, maar jij maakt het verschil. Dus bouw hier vanaf vandaag aan je skills, netwerk en carrière. Aan jezelf. Als professional, als Compliance & Legal Executive en als mens. Snel, samen en sociaal. Want targets halen is bij ons mensenwerk. Geen koude cijfers. Wel warme contacten. Daar zijn we marktleider in. Maar als je de lat zo hoog legt, moet je dat ook belonen. Dat doen we. ‘Work hard, play hard’, is een veelgehoord motto. Zo bouwen we bij STAR vandaag aan morgen. Daarom zeggen we: dromen mag, als je ze daarna maar waarmaakt.

// STAR vacatures

Wat wordt jouw STAR verhaal?

Bekijk al jouw kansen
// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.