“Ik voel bij STAR de dynamiek van een creatief bureau”

Marketeer Mike voelt de vrijheid

Scroll for more
“Eigenlijk was ik niet echt op zoek naar een nieuwe baan, maar toen kwam ik STAR tegen”, blikt marketeer Mike terug op de start van zijn nog jonge carrière bij STAR. Met een diploma Sportcommunicatie op zak werkt hij meerdere jaren bij marketingbureaus, maar kiest nu vastberaden voor een carrière in een grotere organisatie. “Toch is STAR zeker geen standaard organisatie! Je voelt hier de dynamiek, vrijheid en ambitie op alle afdelingen”, verklaart de Noord-Brabander zijn enthousiasme.

Met een frisse blik. Zo kijkt Mike na enkele inspirerende werkzame maanden naar de snelgroeiende organisatie. En dat het bij STAR snel gaat, bevestigt hij aan de hand van zijn sollicitatieproces: “Via-via kwam ik op de marketing vacature terecht. Ik dacht: ‘ik probeer het gewoon eens’. De dag erna had ik een digitaal kennismakingsgesprek, diezelfde week een sollicitatiegesprek en na een ruime week was het rond.” Dat tempo past overigens perfect bij de drie woorden waarmee Mike de sfeer in de organisatie omschrijft: dynamisch, jong en vrij. “Collega’s lopen hier lekker rond, mensen kletsen met elkaar en je kunt altijd even bij iemands bureau aanschuiven”, illustreert hij de sfeer.

Hier voel ik kansen en geen glazen plafond

Startup gevoel

Het marketingteam van STAR is jong, gedreven en vrij recent in het leven geroepen. Het maakt dat marketeer Mike samen met zijn collega’s keihard aan het werk is met het bedenken van strategieën, concepten en plannen. “Het is heel tof dat we daar vanaf de start aan mogen werken. Zo bepalen we samen een richting, om die daarna te gaan realiseren. Het zorgt voor een startup-gevoel, maar binnen een organisatie waar alles verder al top geregeld is.” Hoe de ambitieuze dertiger op verjaardagen uitlegt wat zijn nieuwe marketingjob verder inhoudt? “Marketing voor een projectdetacheringsbureau, in de hele breedte. Uiteindelijk moeten wij er als marketingteam voor zorgen dat het sterke netwerk van STAR nóg sterker wordt.”

Je krijgt een startup-gevoel, maar binnen een organisatie waar alles verder al top geregeld is

That’s the teamspirit

Een ervaren Digital Marketeer, zo kun je Mike gerust noemen. Met aan de grondslag daarvan een opleiding Sportcommunicatie. Kun je dan een vergelijking maken tussen sport en het werkethos bij STAR? Die vraag ligt voor de hand, maar krijgt van Mike wel een veelzeggend antwoord: “Er is hier echt sprake van teamspirit. Collega’s zijn zeker competitief, maar ook sportief.” Het woord ‘ellebogenwerk’ zul je dan ook niet voorbij horen komen in het moderne STAR-kantoor in Moerdijk. En zeker niet binnen het marketingteam van Mike: “We vullen elkaar perfect aan. Iedereen heeft een specialiteit, zo breng ik bijvoorbeeld mijn kennis over Digital Marketing mee.”

Als STAR bij jou als persoon past, vinden we altijd de juiste functie

Gezonde ambitie

Als projectdetacheringsbureau heb je bestaansrecht door specialisten, projecten en opdrachtgevers met elkaar te matchen. Maar wat maakt dat je je hier als marketeer ook dagelijks weer volle bak voor in wilt zetten? Simpel. “Ik hoop dat we als STAR steeds meer mensen aan precies de juiste werkplek helpen”, aldus een vastberaden Mike. Vastberaden én ambitieus, want die missie geldt niet alleen voor de specialisten in Nederland. Inmiddels is Mike samen met zijn marketingteam ook bezig met internationale groei en ondersteunt hij teams in onder andere België, Oostenrijk en Duitsland. ”Het lijkt mij fantastisch om met mijn collega’s van het marketingteam een recruitmentmachine op te zetten die zichzelf internationaal gaat bewijzen!”

Daarom werken bij STAR.

Kies voor een hoofdrol in de toekomst van techniek en mens. Kies voor een carrière als Marketeer bij STAR. Dan kiest STAR voor jou! En één ding kunnen we je beloven: als we voor jou kiezen, gaan we ook echt 120% voor jou. Dat betekent natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheden om samen nóg verder te groeien. Maar dat betekent bij STAR ook persoonlijke coaching, ambitieuze teams, te gekke borrels en mooie bedrijfsevents. Dus laten we samen de lead pakken in projectrecruitment voor technische marktleiders. Wij noemen dat: nu voorsorteren op waar morgen de kansen liggen.

Jong. Fris. Ambitieus. Die drie woorden passen perfect bij STAR, maar zie je vast ook voorbij komen bij andere projectdetacheerders of recruitmentbureaus. Wat maakt STAR dan typisch STAR? Niet ons moderne kantoren in onder andere Moerdijk, Breda en Antwerpen. Niet onze Starbucks koffiecorner. De succesformule van onze organisatie zit in: weten wat er speelt in de energietransitie, altijd vooroplopen en toch gewoon jezelf blijven. Met honderden collega’s op onze verschillende STAR locaties. Ruim 60.000 technische specialisten in het netwerk. En de 20 grootste spelers in de energietransitie als opdrachtgever. Altijd gaan voor dé nr. 1 match.

// STAR vacatures

Wat wordt jouw STAR verhaal?

Bekijk al jouw kansen
// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.