Hi STARter!

Zet je carrière niet op de lange, maar op de linkerbaan. Jij weet wat je wilt: bouwen aan je toekomst.

Maar in welke richting? STAR-Academy gaat vooruit. Linkerbaan wat ons betreft. Hier werk je aan je skills. Met plezier en met ambitieuze mensen. Bonus! Je draagt ook nog bij aan een betere wereld. Klinkt goed.

Scroll for more
Speel af
// Next level

Jouw volgende stap

Nu je (helemaal) klaar bent met je studie, wil je kansen pakken. Je vindt morgen belangrijk. Kies je dan voor een baantje of een carrière? Precies.

The offer you can’t refuse: een traineeship tot Recruitment Consultant. Samen met jouw getalenteerde team van trainees zet je stappen. Zit je 12 maanden in de lift. Proost je op de toekomst. Match je straks technische specialisten en opdrachtgevers in de energiesector. Dat is leren en werken STAR-Academy-stijl.

Volle kracht vooruit met STAR-Academy

Hoe dan!? Met een Traineeship Recruitment Consultant match jij straks de beste technische specialisten met grote spelers in de energiesector. Zo werk jij aan de energietransitie. Je kent de mensen, je kent de projecten, je kent de kick na het gesprek met een tevreden klant. Betekent dat de hele dag LinkedIn scrollen of cold callen? Zeker niet. Wat dan wel…

Hands-on. Jouw traineeship consultancy bestaat uit bootcamps, trainingen en sessies met je coach. Maar alleen is ook maar alleen. En teamwork makes the dream… Inderdaad. Daarom start je bij STAR-Academy in een selecte groep met net zulke eager trainees als jij. Dat betekent: samen groeien, samen leren, samen winnen en samen successen vieren! Cheers to that. 

Carrière maken is een werkwoord. Je bouwt mee aan ons warme netwerk, bezoekt grote opdrachtgevers en blijft betrokken bij de specialist die jij op precies het juiste project hebt geplaatst. Ook nieuwe leads kunnen jouw enthousiasme verwachten. Je stroopt de mouwen op, maar hebt daarvoor wel de juiste tools nodig. Wij weten hoe belangrijk de lift-off is. Bij STAR-Academy maak je daarom geen valse start. Maar pak je een voorsprong met onder andere uitjes, workshops en de volgende trainingen:

  • Kick-off: storytelling & proposition STAR
  • Onderhandelen
  • Socratische gesprekstechnieken
  • De psychologie van de beïnvloeding
  • Sales mindset & personal branding
// Kom shinen bij STAR

Zie jij dit al helemaal zitten?

Dan plan ik snel een korte videocall met je in. No strings attached. Let's go.

Daarom werken bij STAR

Traineeship recruitment consultancy

Dit is wat je krijgt

12 maanden leren, ontwikkelen & werken samen met trainees. Een vast contract na afronding van je traineeship consultancy. Trainingen om je skills verder te ontwikkelen. 1-op-1 begeleiding van jouw senior consultant. Exclusieve uitjes, omdat het kan. Workshops. Kortom: een geweldige werkplek in een topteam.
Traineeships recruitment consultancy

Dit is wat je waardeert

Een mooi salaris en prima pensioen. Een eigen leaseauto, laptop en telefoon. 31 vakantiedagen. Toffe events, activiteiten en office workouts. Een gevulde koelkast in ons STAR-café.
recruitment consultancy traineeship

Dit past bij jou omdat je

Liever wint dan verliest en toch down-to-earth blijft. Geniet van vrijheid maar persoonlijke begeleiding waardeert. Wilt kickstarten met bootcamps voor jouw ontwikkeling. Graag samenwerkt maar ook zelf initiatief neemt. En ambitie graag hand-in-hand laat gaan met goede sfeer.

Dromen mag, als je ze daarna waarmaakt

Jong. Fris. Ambitieus. Die woorden lees je ook in andere vacatures. Wat maakt STAR dan typisch STAR? Niet ons moderne kantoor in Moerdijk. Niet onze Starbucks koffiecorner. De succesformule van onze organisatie zit in: weten wat er speelt in de energiesector, altijd vooroplopen en toch gewoon jezelf blijven. Met meer dan 100 collega’s op de zaak in Moerdijk. Ruim 60.000 technische specialisten in het netwerk. En de grootste spelers in de energiesector als opdrachtgever. Altijd gaan voor dé nr. 1 match.

Succes en plezier gaan bij ons hand-in-hand. En targets halen is bij ons mensenwerk. Geen koude cijfers. Wel warme contacten. Daar zijn we marktleider in. Maar als je de lat zo hoog legt, moet je dat ook belonen. Dat doen we. Zo bouwen we bij STAR vandaag aan morgen. Succes, plezier en duurzaamheid hoeven dus geen vage woorden te zijn. Je kunt het ook gewoon doen. Hier zeggen we: dromen mag, als je ze daarna maar waarmaakt.

// star verhalen

Ben jij ons volgende succesverhaal?

Leer je toekomstig collega's en hun verschillende carrières bij STAR alvast beter kennen.

// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.