“Ik zocht doorgroeimogelijkheden en heb die bij STAR gevonden”

Operations Executive Robin zorgt voor kickstarts

Scroll for more
Klopt. De functietitel van Robin is Operations Executive. Maar zelf omschrijft ze het eigenlijk liever zo: “Ik ben een soort HR-assistent voor onze externe specialisten.” En dat is de stralende Robin met trots. Dagelijks zet ze zich samen met haar collega’s voor 120% in om externe specialisten een warm welkom te geven. Om het onboardingsproces van A-tot-Z perfect te laten verlopen. “Als ik van een specialist terugkrijg dat alles vlekkeloos is gegaan, dan haal ik daar echt veel voldoening uit!”

Ze is niet de enige bij STAR met een andere achtergrond. Is dat gek? “Nee, want bij STAR krijgt iedereen een kans. Als je maar wilskracht hebt”, vertelt Robin over haar geslaagde carrièreswitch. Met flink wat horeca-ervaring en een opleiding in de hotellerie, maakt ze enkele jaren geleden de keuze voor STAR. Vanaf dag één wordt haar vooroordeel over de technische branches waarin STAR zich in begeeft ontkracht. “Ik dacht dat het een oude mannenwereld was. Maar toen ik hier voor het eerst binnenkwam, werd ik welkom geheten door twee jonge spontane meiden.” Vanaf die allereerste kennismaking weet Robin ‘dat ze hier goed zit’. En nu durft ze haar ambitie uit te spreken om senior van haar team te worden. Volle kracht vooruit dus!

Ondanks het tempo wordt er zoveel tijd voor je gemaakt

Welcome on board

Zelf weet Robin nog goed hoe fijn haar eigen onboardingsproces voelde. “Ik werd meegenomen in het hele bedrijf, leerde alle managers kennen en mijn team maakte echt tijd voor me”, blikt de Operations Executive van STAR terug. Vandaag de dag zet ze zich daarom met veel plezier in om externe specialisten precies zo’n goede ervaring te bieden. “De onboarding van externe specialisten heb ik samen met mijn collega opgezet, daar kregen we echt de ruimte en het vertrouwen voor.” Nu staat ook die onboarding voor externen als een huis. Daar is Robin ontzettend trots op: “Je wilt alle specialisten het gevoel geven dat ze altijd bij ons terecht kunnen en dat we gewoon één groot team zijn.”

Vanaf maandag half negen is het: go!

Work hard, play hard

De eerste betalingen regelen. Zorgen dat iedereen in de portal kan. Pas-aanvragen op tijd fixen. En de vragen van vier consultants aan haar bureau beantwoorden. Zomaar wat voorbeelden van de dagelijkse taken waar het team van Robin zich mee bezighoudt. Hoe ze haar gedreven team verder omschrijft? “We zijn heel verschillend en toch hecht. De dynamiek is gewoon erg goed. Daarom kunnen we ook de mouwen opstropen en er voor gaan”, bevestigt Robin waarom ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Die ‘play hard’ zit hem voor Robin overigens niet alleen in de vrijdagmiddagborrels in de STAR-kroeg, de mooie uitjes en de diverse BBQ’s. Ook de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, wordt zeer gewaardeerd: “Ik heb pas een cursus Engels mogen doen om zelfverzekerder te communiceren met internationale specialisten.” Daar voegt Robin nog graag dit aan toe: “Waar je beter in wil worden, dat kan en mag bij STAR”.

Daarom werken bij STAR.

STAR connect. We matchen technische specialisten met projecten. We verbinden talenten met kansen. We investeren in jou, lopen samen voorop en vieren onze successen. Zo werken we vandaag aan morgen. De succesformule van onze organisatie zit in: weten wat er speelt in de energietransitie, altijd vooroplopen en toch gewoon jezelf blijven. Met honderden talenten op verschillende internationale STAR kantoren. Ruim 60.000 technische specialisten in het netwerk. En de 20 grootste spelers in de energietransitie als opdrachtgever. Altijd gaan voor dé nr. 1 match. Zodat jij straks de hoofdrol speelt in de toekomst van techniek en mens. Volle kracht vooruit!

De toekomst? Jij gaat het maken met STAR. Want een baan maakt veel mogelijk, maar jij maakt het verschil. Dus bouw hier vanaf vandaag aan je skills, netwerk en carrière. Aan jezelf. Als professional, als Operations Executive en als mens. Snel, samen en sociaal. Want targets halen is bij ons mensenwerk. Geen koude cijfers. Wel warme contacten. Daar zijn we marktleider in. Maar als je de lat zo hoog legt, moet je dat ook belonen. Dat doen we. ‘Work hard, play hard’, is een veelgehoord motto. Zo bouwen we bij STAR vandaag aan morgen. Daarom zeggen we: dromen mag, als je ze daarna maar waarmaakt.

 

// STAR vacatures

Wat wordt jouw STAR verhaal?

Bekijk al jouw kansen
// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.