Marketing wonder met liefde voor storytelling?

Laten we samen succesverhalen maken! Om zo de energie in en rondom STAR levendig te houden met ijzersterke marketing. Om jouw potentie optimaal te benutten. Voor digitale campagnes tot contentcreatie. Van employer branding tot leadgeneratie. Bouw je mee?

Scroll for more
// Marketing bij STAR

Voor conceptuele denkers en creatieve makers.

Marketing. En dat binnen een jong en nieuw STAR team. Hier wordt keihard gewerkt aan het bedenken en uitwerken van strategieën, concepten en plannen. Denk aan een onderscheidende merkidentiteit of gave sponsorships. Dit team pakt het op! Met als doel: marketingacties opzetten en een krachtig STAR netwerk creëren. 

Oké, en wat is dan essentieel bij dit team? Creativiteit, meedenken, proactiviteit en stakeholdermanagement. Samen bouwen we aan de marketingfunnel, diverse journeys en in-house producties. Alles wat we bedenken of maken, doen we met alle teamleden. Samen op kantoor. Uit liefde voor marketing. 

Ben jij creatief?

Zo kan jouw carrière bij STAR eruitzien.

Binnen het marketingteam kan je doorgroeien van junior tot senior. Bovendien kan je er ook voor kiezen om specialist te worden in een specifiek vakgebied. Er zijn kansen in overvloed. Het groeipad is afhankelijk van jouw behoeftes, interesses en ambities. Bij STAR kijken we écht naar wat je zelf graag wil en waar jouw kansen liggen. Waarom? Omdat wij geloven dat je constant uitgedaagd moet blijven. Ga jij die uitdaging aan? Challenge accepted.

Wat ook typisch STAR is, is snelheid. Team Marketing is beweeglijk en kan goed omgaan met alle ontwikkelingen vanuit de veranderlijke markt. Wanneer we de ene dag met z’n allen linksaf gaan, kan dit morgen zomaar weer rechts zijn. Maar altijd vanuit een goed doordacht plan. En vanuit positieve energie. Het is belangrijk dat je diezelfde mindset hebt. Want samen kom je namelijk echt verder. En is the sky the limit!

// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.