Ben jij onze rots in de branding?

Samen met jouw collega's in het team Legal zorg jij dat alles klopt. De puntjes op de i van contracten. De kleinste details van grote overnames. Jij snapt dat wet- en regelgeving topsport is en gaat altijd voor goud.

Scroll for more
// Werken bij STAR

Legal is nooit saai en altijd anders.

Contracten opstellen, raamovereenkomsten maken, wet- en regelgeving volgen, vraagstukken beantwoorden, meewerken aan overnames, juridische onboarding van nieuwe bedrijven verzorgen en ga zo maar door. Dat is wat Legal doet!

Waarom je bij STAR je rechtenkennis inzet? Je krijgt hier alle tijd om je te verdiepen in het samenspel van specialist, klant en STAR. Bovendien wordt hier écht gekeken naar je competenties en bewegen wij mee met ideeën vanuit jouw kant.

Ben jij betrouwbaar?

Zo kan jouw carrière bij STAR eruitzien.

Op dag één krijg je een prettig ontvangst in een groot en ervaren team. Je wordt on the job begeleid door Legal teamleden en maakt kennis met STAR als bedrijf en onderdeel van The Specialist Group (TSG). Als junior werk je onder begeleiding van een medior of senior. En groei je door…

Een medior werkt helemaal zelfstandig binnen STAR. En wanneer je doorknalt tot senior kan je twee richtingen kiezen, namelijk management of specialisatie. Management is het begeleiden van junioren; hun werk controleren en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van jonge Legals. En specialisatie kent meerdere uitkomsten, afhankelijk van jouw ambities.

Onze STAR Legals zijn natuurlijk veel met contracten bezig. Maar er is bijvoorbeeld ook een Mergers and Acquisitions specialisatie, waarbij je meewerkt aan overnames, juridische risico’s identificeert en advies geeft. Of wat denk je van Sales Legal Support, dat zich focust op tenders en raamovereenkomsten.

// let's meet

Word jij onze nieuwe Legal collega?

Bekijk alle vacatures
// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.