Snap jij waar HR écht voor staat?

Iedere dag is anders. Dan staat het verzuim hoog op de agenda. En dan ligt de focus weer op employer branding. Dat maakt de afdeling HR bij STAR one-of-a-kind. Dit team is de aanjager en bewaarder van de STAR cultuur.

Scroll for more
// Werken bij STAR

Startpunt voor jouw carrière binnen HR.

Twee handen uit de mouwen steken, een luisterend oor bieden en persoonlijke touch geven aan de organisatie. Dat is HR bij STAR. Dit team bestaat uit kritische denkers, die in een coachende rol interne en externe professionals verder helpen. Oplossingsgericht. Doortastend. Zie je het voor je? Dat jij zo managers ondersteunt, consultants richting geeft en met teamleden de mijlpalen viert. Proost op succes!

Ben jij empathisch?

Zo kan jouw carrière bij STAR eruitzien.

Onze HR afdeling doet meer dan alleen oplossingen bieden. Onze HR professionals denken echt mee mee. Altijd vanuit het idee dat alles soepel en goed moet lopen binnen STAR. En daar kan jij een hoofdrol in spelen. Sterker nog, je kan zelfs kiezen uit vier verschillende ‘routes’ als het gaat om jouw carrière binnen HR. STAR biedt je namelijk vier soorten loopbaankansen.

Ga bijvoorbeeld aan de slag als HR Assistant, waarbij je voornamelijk adviseurs en managers ondersteunt. Of wat denk je van Wagenparkbeheerder? Dan beheer je de volledige pool van alle STAR auto’s en schakel je veel met de leasemaatschappijen. Zo vind jij de beste match tussen teamlid en auto. Alles op rolletjes.

De andere twee loopbaankansen zijn die van HR Adviseur en Corporate Recruiter. De HR Adviseur adviseert op het gebied van het personeelsbeleid binnen STAR, voert sollicitatiegesprekken en zorgt dat interne en externe professionals behouden blijven.

Als Corporate Recruiter zoek, vind en onboard je nieuwe STAR talenten voor op kantoor. Je bent de schakel tussen business managers en arbeidsmarkt. Logisch: jij weet als geen ander wie er waarom in welk team past. Natuurlijk ben je ook betrokken bij de employer branding.

// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.