Ben jij onze nieuwe financiële held?

Jij zorgt voor het financiële proces. Van voor tot achter. Van begin tot eind. Team Finance maakt dat STAR draait en het administratieve proces loopt. Met een geheel eigen werkwijze. En eigen Finance teams.

Scroll for more
// Werken bij STAR

Klaar om carrière te maken in Finance?

Finance binnen STAR kent 4 verschillende teams: Facturatie, Controlling, Salarisadministratie en Data. Daarmee zie jij natuurlijk direct: hé, dit is niet de standaard afdeling Finance. En dat klopt! Wij vinden het belangrijk dat jij een administratieve basis hebt en dat je social skills bezit. Het beste van beide werelden: cijfers én mensen.

Ben jij nauwkeurig?

Zo kan jouw carrière bij STAR eruitzien.

Wij geloven in werken op kantoor. Omdat wij denken dat de werksfeer bij STAR ons naar een next level brengt. Daarbij begint het op de afdeling Finance altijd met de vraag: waar ben je goed in en wat vind je leuk om te doen? Op deze manier benutten we jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten. De basis voor mooie carrièrestappen binnen STAR.

Stap voor stap groei je hier door. Zo leer je als junior op de salarisadministratie om te gaan met complexe processen in 4 landen en voor 15 entiteiten. Leerzaam en dé manier om je te ontwikkelen naar een lead rol. Of wat denk je van het optimaliseren van de geautomatiseerde processen op de facturatie afdeling. Op ieder vlak ligt een uitdaging te wachten op je. En die uitdaging vormt een kans om door te groeien: van junior tot team lead.

 

// boost jouw carrière

Word jij onze nieuwe Finance collega?

Bekijk alle vacatures
// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.