Commercieel kanon en mensenmens?

Start jouw carrière in de commercie. Bouw aan een netwerk. Bemiddel tussen vraag en aanbod. En match technische specialisten met projecten van klanten. Met alle ruimte om te groeien. Als mens. En als commercieel professional.

Scroll for more
Speel af
// Consultant of accountmanager?

Dit is een commerciële functie bij STAR.

Ga aan de slag als Recruitment Consultant of als Accountmanager van key accounts. Ben jij meer van de relaties onderhouden? Of zorg jij juist dat je ergens aan tafel komt om projecten van klanten richting te geven? Het mooie is: het is allebei mogelijk bij STAR. Daarom hebben wij voor beide richtingen twee groeipaden uitgestippeld.

Scroll door om jouw toekomstig carrièrepad te ontdekken.

Ben jij een teamplayer?

Zo kan jouw carrière bij STAR eruitzien.

Groeien. Carrière maken. Bij STAR vinden we dit belangrijk, ook in commerciële functies. Daarom hebben wij voor zowel Recruitment Consultants als Accountmanagers van key accounts twee groeipaden uitgetekend. Met doelen die ook gekoppeld zijn aan KPI’s. Daarbij hechten we waarde aan jouw wensen. Trainingen op maat? Geen probleem. Coaching on the job? Doen we iedere dag. 

Het groeipad voor een Recruitment Consultant start als Trainee. Je leert het vak van een buddy, gaat daarna zelf bemiddelen en bent binnen 18 maanden volwaardig consultant. Om vanuit die basis je netwerk verder uit te breiden. Vervolgens zet je stappen tot Senior Consultant en kan je kiezen uit twee richtingen: of je gaat meer klantcontact doen of  je neemt trainees onder je hoede. Uiteindelijk groei je door tot Lead Consultant en ben je de teamlead van een heel team. Dat is één…

Het tweede groeipad is die van Key Accounts. Als Key Accountmanager krijg je de kans om door te groeien tot Business Manager, waarin je de eindverantwoordelijke bent over de grote accounts en die kar trekt binnen STAR. De volgende stap is Senior Business Manager; waar je eindverantwoordelijk bent over de grote internationale accounts. The sky is the limit.

// carrière maken in commercie

Word jij onze nieuwe STAR collega?

Bekijk alle vacatures
adsf
// Traineeship Recruitment Consultant

Jouw volgende stap. Next level.

Klaar met studie? Tijd om kansen te pakken. Kies je een baantje of een carrière? Precies.

The offer you can’t refuse: een traineeship tot Recruitment Consultant. Samen met jouw getalenteerde team van trainees zet je stappen. Zit je twee jaar in de lift. Proost je op de toekomst. Match je straks technische specialisten en opdrachtgevers in de energiesector. Dat is leren en werken STAR-Academy-stijl. Meer lezen?

// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.