Ben jij een regelaar en vraagbaak?

Team Operations regelt het administratieve proces van de in-, door- en uitstroom van de STAR specialisten. Dit vraagt in het bijzonder om socials skills. Want jij hebt veel contact met specialisten en andere teams. Jij bent onze spin in het web!

Scroll for more
// Werken in Team Operations

Een goed beeld van een werkdag.

Als wij zeggen dat je externe specialisten begeleidt in onboarding, de go-to bent voor onze technische specialisten en zorgt dat alle administratieve en organisatorische processen kloppen, klinkt dat misschien wat saai? Maar werken bij STAR is allesbehalve dat. We nemen je mee in een werkdag…

Bij binnenkomst neem je de dag door met jouw teamleden. Gezellig én functioneel. De telefoon gaat. Je staat een specialist te woord en zet een vraag uit bij een andere afdeling van STAR. Vervolgens regel je ook nog een huwelijkscadeau voor die ene specialist. Voel je ‘m?

Ben jij een regelaar?

Zo kan jouw carrière bij STAR eruitzien.

De doorgroeimogelijkheden binnen Team Operations zijn ongekend. Start als Junior en groei door tot Teamlead. Als jij écht stappen wilt zetten, krijg je daar alle ruimte voor bij STAR. En met iedere stap krijg je meer verantwoordelijkheden en nóg betere voorwaarden. Want hard werken wordt beloond. Daar geloven wij in. Ook zijn er kansen om de sprong naar bijvoorbeeld het HR-team, Facility of Events te maken. Heb jij de drive? Dan hebben wij eindeloos veel mogelijkheden. Dus zet die stip op de horizon!

‘Fijn! Goed dat ik je meteen verder heb kunnen helpen. En nog gefeliciteerd met de kleine.’ Zo sluit jij je gesprek met een van een technisch specialisten af. En juist die balans tussen persoonlijk en zakelijk is een tweede natuur. Dagenlang achter je bureau de administratie bijwerken? Nope. Actie in de tent. Jij zorgt dat alles bij STAR op rolletjes loopt.

Je leest het. Voor Team Operations moet je een sociaal dier zijn. En ook een beetje stevig in je schoenen staan. Dat is in deze snelle wereld wel fijn. Maar jouw ambitie gekoppeld aan de STAR werkomgeving, is een gouden combinatie. Gek op afwisseling? Check. Gevoelig voor teamsfeer? Check. Een stap zetten richting een succesvolle carrière? Weer een check. Dan zien wij elkaar binnenkort bij STAR.

// aangenaam...

Word jij onze nieuwe STAR collega?

Bekijk alle vacatures
// Contact

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord.

We houden van persoonlijk contact en uitdagende vragen. Dus weet ons te vinden.