Skip to content

// ONTDEK ONSWerken bij SENTIJN

Altijd een stap vooruit

Bij Sentijn snappen we als geen ander dat zowel werkgevers als engineers zich willen blijven ontwikkelen. Daarom willen wij altijd een stap vooruit! Onze missie is om op een succesvolle wijze engineers samen te brengen met innovatieve en duurzame organisaties. Samen bouwen we aan een duurzamere wereld! Kom jij ons team versterken? Wil je meer weten over Sentijn? Bekijk de website

Bekijk onze vacatures

ConsultantRotterdam, Zuid-Holland, Nederland
ConsultantAmsterdam, Zuid-Holland, Nederland
Trainee RecruiterRotterdam, Zuid-Holland, Nederland

Jouw carrière bij SENTIJN?

In onze visie staan engineers centraal in de weg naar deze duurzame toekomst. Wij geloven in de intrinsieke motivatie van engineers om een bijdrage te leveren aan deze ontwikkeling. Iedere engineer bezit unieke kennis en talenten.

Het ontwikkelen van deze kennis en talenten is essentieel om te kunnen excelleren binnen de techniek. Nieuwe generaties engineers die toekomstbestendig zijn. Wij helpen jou hierbij, met het uiteindelijke doel om samen te werken aan een nóg betere toekomst. Jouw wensen en ambities staan hierbij centraal, zodat wij samen deze doelstelling kunnen verwezenlijken.

We horen graag van je

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met Sentijn. Wij vinden het belangrijk dat jij ons eenvoudig kunt vinden en dat we goed bereikbaar zijn. Sentijn is daarom altijd bereikbaar voor jou als engineer of werkgever. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen wanneer die jou het beste schikt.