Skip to content

Trainee Recruiter

Rotterdam, Nederland

Functieomschrijving

Hey jij daar! Sentijn is op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Wil jij ons jonge en ambitieuze team in Rotterdam komen versterken? Ben jij sociaal, communicatief vaardig en pas afgestudeerd? Lees dan snel verder om te ontdekken wat de functie van Recruiter bij Sentijn inhoudt.

*Sentijn maakt onderdeel uit van de TSG Group, waaronder ook STAR Specialists valt. Hierdoor zie je ook STAR branding op deze pagina naar voren komen.


Waarom Sentijn?

Sentijn is een plek waar het allemaal draait om teamwork, passie en plezier. We zijn een klein, gedreven en jong team waar je gewaardeerd wordt voor je inzet. Gezelligheid staat hoog in het vaandel. We organiseren regelmatig leuke uitjes en zet die vrijdagmiddagborrel maar alvast in je agenda.


Wat staat je te wachten?

Om ons team uit te breiden, zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega die zich wil inzetten voor de kwaliteit van onze dienstverlening en wil bijdragen aan de succesvolle carrières van onze ingenieurs!

Als recruiter bij Sentijn ben jij verantwoordelijk voor het zoeken, screenen en interviewen van ingenieurs. Je benadert ingenieurs via verschillende sociale media, zoals LinkedIn, voert kennismakingsgesprekken en houdt in de gaten wanneer ingenieurs klaar zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Daarnaast werk je samen met universiteiten en hogescholen. Ook krijg je de vrijheid om zelf initiatieven in te brengen.

Wat kun jij van ons verwachten?
Bij Sentijn zorgen we goed voor elkaar. Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Mogelijkheden om door te groeien
 • Cursussen om jezelf te ontwikkelen
 • Een mooi salaris
 • De allerleukste collega's
 • Reisjes naar het buitenland
 • Geweldige feestjes en evenementen
 • Bonusregeling
 • Leaseauto, laptop en telefoon

Als Recruiter word je begeleid door een ervaren collega die je altijd ondersteunt. Bovendien maak je deel uit van de Sentijn Academy, waar je verschillende cursussen kunt volgen. En natuurlijk werk je samen met een team van leuke, jonge en enthousiaste collega's ūüí™ūüŹľ!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Bij Sentijn hechten we veel waarde aan professionaliteit en de kwaliteit van onze ingenieurs. Daarom zoeken we een recruiter die daaraan kan bijdragen.

 • Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO-opleiding
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen


Klinkt goed, toch?

Herken jij jezelf in bovenstaande? Reageer dan snel met een enthousiaste sollicitatie. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Paul Roozeboom. Je bereikt Paul Roozeboom via 06 40 04 78 57.¬†En wie weet, zien we elkaar binnenkort op ons kantoor in Rotterdam voor een heerlijk kopje koffie of thee ‚ėēÔłŹ

of