Skip to content

Office Assistant

Antwerpen, België

Functieomschrijving

Ben jij een echte office duizendpoot en krijg je energie van het schakelen tussen diverse administratieve werkzaamheden? Voel jij je op je gemak in een dynamisch bedrijf en weet je goed om te gaan met de verschillende taken die op een dag voorbij komen? Stel je ook dan de juiste prioriteiten en blijf je te allen tijde nauwkeurig te werk gaan? Lees dan snel verder want misschien ben jij wel de Office Assistant die wij zoeken!


Wat ga je doen?
Je verzorgt de administratieve en organisatorische processen ten aanzien van de in- door- en uitstroom van externe medewerkers. Denk hierbij aan het ondersteunen van de medewerker gedurende de volledige onboarding; het optreden als vraagbaak waarbij je de medewerkers zowel telefonisch als schriftelijk te woord staat en een juiste administratieve verwerking in ons systeem.

Als Office Assistant ben je een echte spin in het web en gebruik je jouw financiële, juridische en administratieve kennis om de externe medewerker zo goed mogelijk te begeleiden. Je doet dit alles samen met jouw collega’s van het office team, maar je zoekt ook collega’s van andere afdelingen op om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je rapporteert hierbij aan de Office Manager.

Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Je hebt je secundair onderwijs afgerond in een relevante studierichting (secretarieel of administratief);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je kan zeer goed werken met MS Office;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je werkt nauwkeurig, neemt initiatief en hoewel je collegiaal bent, ga je graag zelfstandig te werk;
  • Je bent communicatief vaardig, zowel telefonisch als op schrift;
  • Ervaring met Navision is een pré.

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven en ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Tara van de Rakt. Je bereikt Tara van de Rakt via +316 51925063.

Natuurlijk mag je ook Whatsappen. Hopelijk tot snel!

of