Skip to content

Medewerker Finance

Hoogeveen, Nederland

Functieomschrijving

Ben jij goed met cijfers? Voor Litecad, STAR's zusterbedrijf in Hoogeveen, zoeken wij een Medewerker Finance!


Litecad maakt net als STAR onderdeel uit van The Specialist Group. Onze verschillende labels helpen bedrijven en industrieën op weg naar een duurzame toekomst. Met de inzet van technische specialisten op projectbasis bedient The Specialist Group meer dan 350 klanten in de energie, chemie, infrastructuur, duurzame energie en life sciences sector. We zijn er trots op dat de meeste van onze specialisten betrokken zijn bij de energietransitie in Europa. Samen gaan we deze lange-termijn uitdaging aan!


Klinkt leuk, maar wat ga je doen?

Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie en het beheer van onze Litecad-organisatie. De werkzaamheden bestaan uit diverse operationele boekhoudkundige taken en het uitvoeren van controlewerkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maandelijks samenstellen en rapporteren van financiële cijfers, het voorbereiden van de jaarrekening en het verzorgen van de Btw-aangiftes.

Wat krijg je van ons?

Bij Litecad staat de mens centraal staat. Voor onze medewerkers streven we naar de meest aantrekkelijke en passende opdrachten. De cultuur binnen onze organisatie is dat wij het gezamenlijk doen. Het team is relatief klein waardoor de samenwerking essentieel en intensief is. De lijnen zijn kort en er heerst een informele, familiaire sfeer.


Wie bieden:


  • Een leuke job van 20 uur in de week, waarbij werkdagen en -uren in overleg worden vastgesteld.
  • Een informele werksfeer in een klein team
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, passend bij je capaciteiten en ambities
  • Een marktconform salarisVereisten

Wat verwachten we verder van jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde relevante MBO+ opleiding
  • Je bent bekend met het boekhoudprogramma Exact Online
  • Je werkt gestructureerd en zorgvuldig, bent oplossingsgericht, stressbestendig en beschikt over een pragmatische hands-on en nuchtere werkinstelling


Klinkt goed, toch?
Heb je interesse in deze veelzijdige functie? Laat dan je CV achter via de solliciteer button. Ook mag je Evi Wilshaus bellen of appen op 06-57671848. Tot snel!


of