Skip to content

Medewerker Facturatie

Breda, Nederland

Functieomschrijving

● Schakel met interne en externe collega’s om de gehele facturatie te verwerken

● Deel je ideeën om processen te optimaliseren en verschillen op te lossen

● Pak je kans om snel carrière te maken in een jong en ambitieus team


Jij bent gek op cijfers en je wilt je verder ontwikkelen in de financiële wereld. Als Medewerker Facturatie zit je bij STAR helemaal op je plek. Waarom? Omdat wij als snelgroeiende organisatie graag resultaat boeken, opdrachtgevers blij maken én successen vieren. Daarvoor ben jij als controleur van alle uitgaande facturen de zekere factor. Dus zoek je jouw beste baan, solliciteer dan hier. Wil je eerst meer weten over hoe je straks volle kracht vooruit gaat met onder andere urenverwerking en verschillenanalyses? Lees dan verder.


What’s in it for me?

● Goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring

● Laptop en iPhone van de zaak

● Kansen om snel door te groeien

● Ontwikkeling op basis van persoonlijke coaching

● Tof kantoor in Breda met dakterras en Playstation


Jij bent klaar voor de toekomst. Maar hoe zet je die eerste stap in je carrière? Waar vind je de perfecte plek om jouw financiële kennis verder te ontwikkelen? Op de finance afdeling van STAR. De functie Medewerker Facturatie is jouw springplank naar een mooie loopbaan in finance. Want bij STAR investeren we graag in ambitieuze mensen met een secure werkwijze. Natuurlijk belonen we jouw inzet als Medewerker Facturatie dan ook goed. En goed drukken wij niet alleen uit in geld, maar ook in: training, coaching, borrels en exclusieve bedrijfsuitjes. Je plek in deze succesformule claimen? Laat je cv hier achter.


Wat ga ik doen?

● Je verzorgt de urenverwerking en de tijdige verwerking van facturatie

● Je wordt een professional in het uitvoeren van verschillenanalyses

● Je overziet het hele administratieve proces rondom facturatie 

● Je schakelt met interne en externe collega’s voor het organiseren van complexe processen

● Je zorgt voor tevreden opdrachtgevers door van problemen oplossingen te maken


Als Medewerker Facturatie wordt je expert in verbanden leggen, verschillen ontdekken en complexe vraagstukken oplossen. Samen met twintig ambitieuze collega’s in het team ga je zo iedere periode de uitdaging van tijdige en volledige facturatie weer aan. Om daarna het succes te vieren tijdens de borrel of een Playstation tournament. Weet je waar we trouwens blij van worden? Uitspraken die beginnen met: ‘kunnen we dit niet nog beter doen als we…’. Klinkt als een goed idee. Net als solliciteren op deze functie.

Vereisten

● Relevante werkervaring is een pré

● Kennis van en ervaring met MS Office

● Resultaatgerichte en oplossingsgerichte mindset

● Zelfstandige, secure en hands-on werkwijze

● Mbo of hbo werk- en denkniveau


De vijfde bullet vraagt om een toelichting. Heb je je mbo opleiding net afgerond, dan is dit jouw uitdagende eerste en beste baan. Net je hbo-diploma op zak, dan is deze functie perfect om snel door te groeien. Wat je specifieke opleiding of ervaring ook is, bij STAR gaan we vooral voor ambitie en daadkracht. Dus solliciteer, stroop je mouwen op en join the team.


Kom shinen!

Dit is de logische vervolgstap na het afronden van jouw studie. Dit is de financiële functie waarvan je later zal zeggen: ‘daar begon het allemaal mee’. Dit is het moment om je CV te uploaden of meteen even te bellen met Tanja Hersbach op 06-28677044. Trouwens, even appen mag natuurlijk ook. Volle kracht vooruit!

of