Skip to content

Personal Assistant

Moerdijk, Nederland

Functieomschrijving

Ben jij klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Als Personal Assistant ben jij de drijvende kracht achter het succes van ons directieteam en zorg je voor een vlekkeloze dagelijkse gang van zaken binnen ons bedrijf.


Word jij hier helemaal blij van?

  • het plannen van meetings, events en reizen voor onze directieleden
  • het opmaken van presentaties 
  • het afhandelen van interne communicatie

Daarnaast speel je een cruciale rol in het beheer van onze reporting en agenda's.


Je werkt nauw samen met onze Sales Directeur en Recruitment Directeur. Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden.

Om te schitteren in deze rol, is het essentieel dat je uitblinkt in organisatorische vaardigheden en zelfstandig kunt werken. Je bent proactief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je stressbestendig en gedij je goed onder druk. Bij STAR Specialists kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie, waar je samenwerkt met een gedreven team van young professionals. 


What’s in it for me?

● Goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring

● Laptop en iPhone van de zaak

● Kansen om snel door te groeien

● Ontwikkeling op basis van persoonlijke coaching

● Tof kantoor in Moerdijk met eigen kroeg en Starbucks corner

Vereisten

● Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in onze branche

● Kennis van en ervaring met MS Office

● Resultaatgerichte en oplossingsgerichte mindset

● Hbo werk- of denkniveau


De vierde bullet vraagt om een toelichting. Heb je je mbo+ opleiding afgerond, dan zijn een paar jaartjes werkervaring een must. Net je hbo-diploma op zak? Dan is deze functie perfect om snel door te groeien. Wat je specifieke opleiding of ervaring ook is, bij STAR gaan we vooral voor ambitie en daadkracht. Dus solliciteer, stroop je mouwen op en join the team.


Kom shinen! 

Dit is het moment om je CV te uploaden of meteen even te bellen met Tanja Hersbach op 06-28677044. Trouwens, even appen mag natuurlijk ook. Volle kracht vooruit!

of