Skip to content

Key Account Manager

Hoogeveen, Nederland

Functieomschrijving

Staan bij jou de klant, de medewerkers, service en sales centraal? Ben je graag betrokken bij technische projecten binnen de energietransitie? Dan zoeken wij jou. Pak je kans en word de nieuwe Accountmanager van Litecad, STAR's zusterbedrijf in Hoogeveen.


Litecad maakt net als STAR onderdeel uit van The Specialist Group. Onze verschillende labels helpen bedrijven en industrieën op weg naar een duurzame toekomst. Met de inzet van technische specialisten op projectbasis bedient The Specialist Group meer dan 350 klanten in de energie, chemie, infrastructuur, duurzame energie en life sciences sector. We zijn er trots op dat de meeste van onze specialisten betrokken zijn bij de energietransitie in Europa. Samen gaan we deze lange-termijn uitdaging aan!


Klinkt leuk, maar wat ga je doen?

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor Litecads belangrijkste klanten in jouw branche. Jouw kracht zit in het verbinden van mensen en organisaties. Jouw doel is om te zorgen dat de juiste mensen worden ingezet op de vele projecten die binnen jouw branche worden uitgevoerd. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen weet jij wat er speelt bij jouw klant en zorg je dat deze tevreden is. Je weet welke projecten eraan zitten te komen en weet hierbij betrokken te raken.


Naast je focus op de klant, ben je ook inhoudelijk verantwoordelijk voor jouw klantaccount en het helpen met de invulling van de aanvragen. Dit betekent mensen spreken, selecteren en voordragen. Je bent het gezicht van Litecad in jouw netwerk. Daarbij lever je een proactieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gehele organisatie en rapporteer je aan de Directie. Je voert op regelmatige basis operationeel, tactisch en strategisch overleg met staf en Directie en onderbouwt dit met rapportages.


Wat krijg je van ons?

Bij Litecad staat de mens centraal staat. Voor onze medewerkers streven we naar de meest aantrekkelijke en passende opdrachten. De cultuur binnen onze organisatie is dat wij het gezamenlijk doen. Samenwerking is daarom essentieel.

Wie bieden:

 • Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Leaseauto + tankpas
 • Laptop en iPhone van de zaak
 • 24 vakantiedagen (excl. feestdagen)
 • Goede pensioenregeling
 • De ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Een ambitieus klein team van collega’s waar je helemaal jezelf kan zijn

Vereisten

Wie ben jij?

Initiatiefrijk, communicatief, resultaatgericht, ondernemend en professionaliteit zijn kernkwaliteiten die bij jou passen. Je bent gedreven en wilt commercieel succesvol wil zijn. Ook ben je proactief en werk je graag zowel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast beschik je over:

 • Bachelor werk- en denkniveau
 • Voor de Senior functie: een flink aantal jaren relevante werkervaring in een commerciële rol
 • Voor de Junior functie: 0-2 jaar relevante werkervaring in een commerciële rol en de ambitie om het vak van Accountmanager te leren
 • Kennis over en ervaring in onze sector


Klinkt goed, toch?
Heb je interesse in deze veelzijdige functie? Laat dan je CV achter via de solliciteer button. Ook mag je Evi Wilshaus bellen of appen op 06-57671848. Tot snel!

of