Skip to content

HR Assistant

Moerdijk, Nederland

Functieomschrijving

Ben jij net afgestudeerd en kan jij niet wachten om jouw HRM kennis in de praktijk te brengen? Kent de personeelsadministratie voor jou geen geheimen en krijg jij er energie van om deze perfect op orde te brengen en houden?

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel; weet jij als geen ander maatwerk oplossingen te verzorgen voor diverse casussen; is integriteit een van je kenmerken én ben jij bereid kritische vragen te stellen? Dan ben jij de HR professional die wij zoeken bij STAR! Kom ons HR team versterken en ontwikkel jezelf tot een professionele HR Assistent.


Wat ga je doen?
Als HR Assistant werk je samen in een team van gedreven HR professionals. Jij fungeert als aanspreekpunt voor de medewerkers en verzorgt de afdelingsadministratie en -communicatie. Denk hierbij aan het volledige onboarding proces van nieuwe medewerkers en de administratieve taken die daarbij komen kijken. Ook hou jij je bezig met de door- en uitstroom van interne medewerkers. Je ondersteunt het team bij de verschillende dagdagelijkse werkzaamheden, zoals verzuimbegeleiding, HR gerelateerde vraagstukken en wagenpark. Daarnaast lever je een pro- actieve bijdrage en ben jij bereid om een stapje extra te zetten.


Dit doen we vanuit het hoofdkantoor van STAR in Moerdijk voor onze verschillende labels. Hierdoor krijg je te maken met een ruime variatie aan werkzaamheden.


Dit doe je samen met de HR Manager, HR adviseur en HR Assistants. Wij zijn een jong team wat samen de beste dienstverlening wil neerzetten. Wij zijn gedreven, bereid om een stapje extra te zetten en vinden samenwerking en in verbinding zijn met elkaar en de organisatie belangrijk.


Zie jij jezelf al aan het werk in deze functie? Lees dan snel verder!


Wat krijg je van ons?
STAR is een jonge, frisse en ambitieuze organisatie waar succes en plezier hand-in-hand gaan. Work hard, play hard staat bij ons hoog in het vaandel. Zo leggen we de lat hoog. Naast onze doorgroeimogelijkheden, te gekke borrels, bedrijfsuitjes en héél veel gezelligheid bieden wij:

 • Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Laptop en iPhone van de zaak
 • Goede pensioensregeling bij BeFrank
 • Onze eigen STARbucks koffiecorner
 • De ruimte om jezelf te ontwikkelen en persoonlijke coaching
 • Een ambitieus team van collega’s waar je helemaal jezelf kan zijn

Vereisten

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde opleiding HRM of bent in de afrondende fase hiervan;
 • Je bent een ervaren MS office gebruiker;
 • Je hebt een hoog energielevel en weet mensen te verbinden;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Jouw houding typeert zich als energiek en proactief; geen uitdaging is jou te groot!

Klinkt goed, toch?
Heb je bovenstaande punten afgevinkt? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven en ontvangen wij graag jouw CV via onderstaande button. Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar Tara van de Rakt op +316 51925063. Of stuur gewoon een appje!

of