Skip to content

// JOUW CARRIÈRE

Werken bij STAR

Mensen maken het verschil

De kracht van STAR is het verbinden van de beste specialisten aan de grootste opdrachtgevers op de meest uitdagende projecten. De energietransitie is in volle gang. Windmolenparken worden gebouwd. Waterstof infrastructuur aangelegd. EN bestaande industrie wordt schoner gemaakt. We zitten al vroeg aan tafel bij de belangrijkste opdrachtgevers en projecten. En denken mee over het succes van elk project.

// GEWOON DOEN

Stuur je CV in twee klikken

Bouw aan je loopbaan, bouw aan de energietransitie.

STAR & jij

We werken gedreven en enthousiast maar met een nuchtere houding. Jij maakt al snel je volgende stap. Door goede begeleiding in combinatie met opleidingen die passen bij jouw ambitie vind je bij ons geen baan, maar een carrière.

Vandaag leveren waar morgen om vraagt

De kracht van STAR zit in het samenbrengen van opdrachtgever, project en specialist.

Door onze persoonlijke, betrokken aanpak weten we steeds wat er speelt. We werken voor marktleiders in alle technische sectoren en hebben een goede relatie met ruim 45.000 specialisten. We begrijpen wat zij willen, kunnen en zoeken in hun volgende uitdaging. En zetten ons daar ook voor in.

Dat geeft STAR een unieke positie, waardoor we goed overzicht hebben. We zijn de blik van buiten, die ziet wat nodig is. De volgende opdracht die past bij een specialist. De best beschikbare kandidaten voor een opdrachtgever.

STAR kijkt niet alleen naar de beste oplossing voor dit project of dit moment wij bouwen elke dag mee aan morgen.

Jouw carrière bij STAR

STAR is een jong en dynamisch team waarin je snel meegroeit. We werken gedreven en enthousiast maar met een nuchtere houding. Hier wordt gewerkt aan de toekomst. En aan die van jou. Zo hebben wij altijd de functie die jouw ontwikkeling verder helpt.