Skip to content

Hi STARter! Dit is waar het nu en straks gebeurt...

Traineeship Recruitment Consultant Antwerpen | 40 UUR | Bachelor werk- en denkniveau

Je eerste én beste job

Herken jij jezelf hierin? Je staat op het punt je studies af te ronden of je hebt besloten dat je voortijdig stopt. Hoe dan ook ben je toe aan iets nieuws, aan de volgende stap. Je wilt verder bouwen aan je toekomst. Jouw kans op een succesvolle toekomst, pak je het liefst nog vandaag. Maar waar te beginnen…

Bij een traineeship tot Recruitment Consultant van STAR. Jouw kans om expert te worden in de kunst van het vinden, aantrekken en selecteren van topkandidaten voor toonaangevende organisaties in België. Jouw opportunity om dynamische branches van binnenuit te leren kennen en precies de juiste projecten te vinden voor onze specialisten. Dus solliciteer, dompel jezelf onder in een inspirerende omgeving, leer van ervaren consultants. Proost jij straks met jouw team op het succes? Work hard, play hard. Dat is leren en werken STAR-Academy-stijl. 

Vacature

Geen open vacatures.

Volle kracht vooruit met STAR-Academy

Volle kracht vooruit. Maar met welke bestemming? Als Recruitment Consultant match jij straks de beste technische specialisten met grote organisaties in verschillende branches. Zo weet je precies de juiste engineer te vinden voor jouw opdrachtgever in de energiemarkt. Bemiddel je tussen professionals en organisaties in de chemiesector. Onderhoud je de relatie met de door jouw geplaatste manager in dat ene miljarden-bouwproject. En vind je voor die ervaren expert weer een nieuw project in de farmaceutische sector. You own it.

Workfields

Energiesector

Je maakt matches tussen specialisten en organisaties die zich inzetten om de energietransitie duurzaam in te zetten.

Engineering

Je verbindt specialisten en organisaties die zich inzetten om vraagstukken omtrent investeringsprojecten en productieprocessen op te lossen.

Zoals BASF en Worley Engineering.

Life sciences

Je recruit professionals voor organisaties die opereren in onderzoek, ontwikkeling en productie van geneesmiddelen en biotechnologie.

Zoals Pfizer Manufacturing en Sanofi.

Project- en constructionmanagement

Je koppelt specialisten en organisaties die nood hebben aan management van grote investeringsprojecten.

Zoals Total Energies en Exxon Mobil.

Zoals je ziet, een brede waaier aan jobdomeinen

De kern: mensenwerk voor teamplayers met ambitie. Samen zijn we verantwoordelijk voor de carrières van onze specialisten, wij zijn dus oprecht betrokken en helpen mensen verder. Jouw rol hierin is belangrijk. Je kent jouw team. Je kent de specialisten. Je kent de opdrachtgevers. Je kent de projecten. En je kent de kick na het gesprek met een tevreden klant.

Hoe jij zo’n vijfsterren Recruitment Consultant wordt?

Jouw traineeship. Jouw jaar.

Het anderhalfjarige Traineeship Recruitment Consultant bestaat uit bootcamps, trainingen en coachsessies met ervaren consultants. Dat mooie traject doorloop je niet alleen. Nee, samen is een kernwoord. Bij STAR-Academy start je in een selecte groep met net zulke ambitieuze trainees als jij. Dat betekent: samen groeien, samen leren, samen winnen en samen successen vieren! Daar proosten we op.

Het woord ‘loopbaan’ vraagt om ervaring opdoen, daarom ga je tijdens je traineeship ook écht aan de slag. Je bouwt aan ons warme netwerk, bezoekt grote opdrachtgevers en blijft betrokken bij specialisten die jij zelf op projecten hebt geplaatst. Ook nieuwe leads krijgen jouw aandacht. Het mooie is: daarvoor helpen we jou in anderhalf jaar aan de juiste tools, connecties en kennis.

Omdat wij weten hoe belangrijk de kickstart is, bieden we je bij STAR-Academy deze trainingen:

Kick off: storytelling & proposition STAR Timemanagement Onderhandelen Persoonlijke bewustwording essentials Socratische gesprekstechnieken How to get around @LinkedIn De psychologie van de beïnvloeding Sales mindset & personal branding Creatief ondernemen

Recruitment Consultant

Dit is wat je waardeert

18 maanden leren & werken samen met trainees contract van onbepaalde duur bij aanvang traineeship trainingen om je skills verder te ontwikkelen  1-op-1 begeleiding van ervaren consultants geweldige werksfeer in een topteam toffe events, activiteiten en workouts

Dit is wat je krijgt

goed salaris met 13e maand en vakantiegeld onkostenvergoeding, maaltijd- en ecocheques eigen leaseauto, laptop en telefoon hospitalisatieverzekering met dental plan 20 vakantiedagen, 12 ADV-dagen en 10 feestdagen fijne werkplek met kantoortuin op ‘t Eilandje

Dit is wat bij je past

liever winnen dan verliezen en toch down-to-earth blijven persoonlijk presteren maar wel in belang van het team genieten van vrijheid met waardering voor begeleiding kickstarten met bootcamps voor jouw ontwikkeling samenwerken maar ook zelf initiatief durven nemen werken aan een succesvolle carrière met oog voor sfeer

Daarom werken bij STAR

Jong. Energiek. Ambitieus. Die woorden lees je ook in andere vacatures. Wat maakt STAR dan typisch STAR? Niet ons moderne kantoor op ‘t Eilandje. Niet het mooie salaris dat je krijgt. Onze succesformule is: weten wat er speelt in interessante branches, altijd vooroplopen en toch heel authentiek blijven. Dat doen we met meer dan 40 collega’s op kantoor in Antwerpen. Met ruim 60.000 technische specialisten in het netwerk. En met de meest toonaangevende organisaties als opdrachtgever. Zo gaan we altijd voor dé nr. 1 match.

Targets halen is overigens mensenwerk bij STAR. Geen puur solowerk van individuen, maar teamwork van betrokken recruiters. Kortom, zelfs bonussen scoor je hier als team. Alleen met die spirit maken we hele moeilijke dingen makkelijk. Ahead of the game, by keeping it simple. Zo bouw je ook als trainee bij STAR-Academy vandaag al aan morgen.

Traineeship

Dus kom shinen!

Je hebt deze pagina met interesse gelezen, hebt meerdere keren onbewust ja zitten knikken en denkt nu: deze job is mij op het lijf geschreven! Dit is jouw moment om die eerste stap op het pad naar succes te zetten. En ons moment om jou te ontmoeten. Zullen we samen een moment kiezen om kennis te maken?